Ofertes - Eurotyre Andorra Pneumàtics

Ofertes i promocions

Oferta estiu 2022 pneumàtics Continental

Del 15 de maig al 15 de juny de 2022! A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 150€ quan compris els teus pneumàtics d’estiu Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Descobreix tots els models que tenim disponibles AQUÍ i tria el teu taller més proper AQUÍ!

Veure promoció

Oferta hivern 2021 pneumàtics Continental

De l’1 al 31 d’octubre de 2021! A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 150€ quan compris els teus pneumàtics d’hivern Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Descobreix tots els models que tenim disponibles AQUÍ i tria el teu taller més proper AQUÍ!

Veure promoció

Oferta estiu 2021 pneumàtics Continental

Del 15 de maig al 19 de juny de 2021! A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 150€ quan compris els teus pneumàtics d’estiu Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Descobreix tots els models que tenim disponible AQUÍ i tria el teu taller més proper  AQUÍ!

Veure promoció

Oferta estiu 2020 pneumàtics Continental

Del 2 de juny al 15 de juliol de 2020!   A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 100€ quan compris els teus pneumàtics d’estiu Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Descobreix quin és el teu taller més proper  AQUÍ!    

Veure promoció

Oferta hivern 2019 pneumàtics Continental

De l’1 al 31 d’octubre de 2019!   A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 100€ quan compris els teus pneumàtics d’hivern Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Demana hora al teu taller més proper clicant AQUÍ!  

Veure promoció

Bones festes!

Estació Enclar Carburants Andorrans us desitja un bon Nadal i una feliç entrada al 2019!   Fes play al següent vídeo per veure la nadala que aquest any hem preparat per a tu.  

Veure promoció

Oferta hivern pneumàtics Continental

De l’1 al 31 d’octubre del 2018!   A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 100€ quan compris els teus pneumàtics d’hivern Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Demana hora al teu taller més proper clicant AQUÍ!   vern  

Veure promoció

Oferta estiu pneumàtics Uniroyal

Del 13 d’agost al 2 de setembre del 2018!   A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 80€ quan compris els teus pneumàtics d’estiu Uniroyal Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Demana hora al teu taller més proper clicant AQUÍ!  

Veure promoció

Nova màquina d’alineació de pneumàtics

  Al taller Eurotyre, de l’Estació Enclar Carburants Andorrans de Santa Coloma, ja disposem d’una nova màquina d’alineació de pneumàtics de darrera generació de la casa italiana Ravaglioli. El preu de l’alineació és de 40 euros per als turismes i 45 euros per als vehicles 4X4.       Però què significa l’alineació dels pneumàtics … Veure més

Veure promoció

Oferta estiu pneumàtics Continental

Del 14 de maig al 17 de juny del 2018!   A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 100€ quan compris els teus pneumàtics d’estiu Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Demana hora al teu taller més proper clicant AQUÍ!  

Veure promoció

Bones festes!

Estació Enclar Carburants Andorrans us desitja un bon Nadal i una feliç entrada al 2018!   Fes play al següent vídeo per veure la nadala que aquest any hem preparat per a tu.  

Veure promoció

Oferta tardor pneumàtics Continental

Del 15 d’octubre al 15 de novembre del 2017!   A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 100€ quan compris els teus pneumàtics de tardor Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Demana hora al teu taller més proper clicant AQUÍ!

Veure promoció

Oferta estiu Continental

Del 15 de maig al 15 de juny del 2017!   A tots els tallers d’Estació Enclar Carburants Andorrans – Eurotyre t’estalviaràs fins a 100€ quan compris els teus pneumàtics d’estiu Continental.  Aquest descompte és aplicable als pneumàtics de turismes, camionetes i 4×4 Demana hora al teu taller més proper clicant AQUÍ!  

Veure promoció
sorteig-concurs-caldea

Sortegem 5 entrades dobles per Caldea – Inúu Wellness Attitude!

Entra a la nostra pàgina de Facebook https://www.facebook.com/andorrapneumatics/ i segueix els passos per participar al concurs que hem posat en marxa des del 10 d’abril del 2017 i fins el 30 de maig del 2017. Podràs guanyar una de les 5 ENTRADES DOBLES PER INÚU – CALDEA que sortejarem durant la primera setmana del mes de juny. Les entrades s’hauran … Veure més

Veure promoció
carnet-jove-carburants

Ampliem descompte pels usuaris del Carnet Jove!

Ampliem el descompte per als usuaris del Carnet Jove Andorra i el Carnet Jove Europeu a les estacions ELF i CEPSA! Hem decidit oferir als joves, no només el 3% de descompte en carburants a totes les nostres estacions de servei, sinó que ara també als pneumàtics i els recanvis per a cotxe i / o … Veure més

Veure promoció
Curs conducció sobre neu i gel

Guanya un curs de conducció a través de Facebook!

  Entra a la nostra pàgina de Facebook https://www.facebook.com/andorrapneumatics/ i segueix els passos per participar al concurs que hem posat en marxa des del 16 de gener del 2017 i fins el 27 de febrer del 2017. Podràs guanyar un dels 3 CURSOS DE CONDUCCIÓ SOBRE NEU I GEL que sortejarem el mateix dia 27 de febrer. Els cursos … Veure més

Veure promoció
ContinentalDistribuidors oficials
BarumDistribuidors oficials
UniroyalDistribuidors oficials
MichelinDistribuidors oficials
Kumho
BFgoodrich
Bridgestone
Hankook
Kleber
Semperit

Subscriu-te a la nostra newsletter